Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, May 24, 2009

dah selamat sudah.....

Quick updaTE.....
Seperti yg korang maybe dah tau...saya dah selamat bersalin....
Pada : 22nd May 2009
Jam : 4 ptg
Baby : Girl berat 3.26kg

Just rite after delivered her......ni keja hubby yg excited!
And welcome to the world baby.... exactly after keluar dr womb...doctor tengah cuci dia!( nama lom putuskan bebetul nak letak apa...will announce later )
with the sisters....OUR 3 BALQISES!

Saya rasa dua pics kat atas ni macam muka Humairah kecik2 laaa............setelah 24 jam tengok dunia masa nih!!!!
Will update later for the full report of the chronologies of my delivery!
Oh and zillion TQ to all yg wish kat FB & smses us........if saya xbalas doesnt mean we dun care....sangat2 appreciate them!! Love u all!!!!!
( semua updates kat FB tu keje hubby.....saya hanya posing saja & bagi arahan....haahhahha )

P/s: Entry sebelum ni adalah entry auto publish yg di buat pada hari Khamis before saya bersalin tuh.....

13 comments:

sue@eila said...

Kak farah..tahniah2. Alhamdulillah selamat dh semuanya kan...comel sesgt baby tuh, gerammnyer sue tgk tau :-)

*adie* said...

dah agak dah.... sure shidi punya keja yang mengupdet2 tuh... hehehe.... anyway, welcome home! and enjoy the confinement! muahahahhaa.... saje nak gelakkan kau!

lemongrass said...

wallah, comelnya baby.... geram betul. Congrats to u n hubby and the 2 balqises for the new arrival. Semoga baby n Mum selamat n sihat semuanya :-)

kamalnzura said...

hhhmm...walaupun dah wish kat FB, nak wish lg sekali kat blog...hehe..
tahniah nooo....alhamdulillah semua selamat...
nmpk baby bolatttt sgt2...igtkan dekat 4kg...Danish dulu tak sebolatttt nih, tp berat 3.64kg. berat tulang kot..harhahhar...

btw..tgk baby hangpa, kami sgt teruja nak pregnant hokayyyyyyy...teruja nak dpt baby girl pulak. lg pulak Kham pun tgh ada isi la ni...
bila lah Danish nak jadi abg nehhhh...sob..sob...sob

Diamilikku said...

yang pastinya depan tu balqis kan....hurmmmm..takpa takpa..will sabaq tunggu announcement nama baby..
take care n selamat berpantang plus berbreastfeeding...mwahh mwaaahhh untuk baby baru

aini said...

alhamdulillah farah dah selamat bersalin....tinggal aini ja lagi la yang belum...huhu...
farah...besar jugak ya baby??? patutla nampak semangat je...;)
ok la farah...take a good rest & selamat berpantang....:)
oh ya...mak aini pun ucapkan tahniah buat farah & keluarga....dia baru tau...coz mak aini baru balik dari KL....bye laling...;*

harnisafarina said...

Lepas ni mommy & daddy duduk goyang kaki kutip duit hantaran laa..hehehehe

TiNiE said...

farah!!!!
tahniah..
tembamnya anak org tuuu...
yeayyy...aku, hang, shue bolehla geng..geng power puff gals...kihkihkih..

amalz said...

farah..sungguh comellsss baby hg ni ok.... hari ni baru aku tau hg dah bersalin. aku blk kedah dua hari lepas so tak tgk internet lgsg..

tang pipi tu mmg tak lari ke mana kan? trademark tu heheh..anyway congrats and selamat berpantang..

Naddiea said...

kak farah n abg shidi,CONGRATTTS!!!!

ur new bundle of joys is really CUTE!!!comel n chubby sgt!!!

tak sabar nk tgk pics yg lain2.mmg the balqises muka semua serupa.Take cARE!!

ridzna said...

congratulations... wa.. bestnya dah dapat new member... nnt turn saya lak.. rasa tak sabar nak tgk baby kat dlm perut nih...

ieza said...

dear..mmg macam muka humairah....sebijik....

Jake's Daughter said...

TAHNIAH...Dah selamat semuanya....