Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 6, 2009

kejap jer nih!

Kejap je nih saya menjengah blog nih....
just to update.....
~Faihana dah lega dari demam dah..alhamdulillah semlm dah baik........

~ Makteh saya dah selamat delivered baby boy semalam - kuaq ikut tingkap! Hehhehe..alhamdulillah semua dah selamat!Bestnyaa.......

~ Saya plak dah 36 weeks......anytime from now bebila sakit dah boleh beranak!Cuma tunggu sakit jaa nih..baby pun dah pusing semua elok.......So tengah menghitung hari saja...Adeh laaa bila nak beranak nih!Time2 camni rasa mcm nak cepat jaa beranak....huhuhuhuh

Okeh..itu saja update untuk hari nih!

6 comments:

Diamilikku said...

wahhhh...alesha lahir masa 36 weekk ahhhh...hehheheheh...
selamat melahirkan baby...harap2 semuanya selamat...
jgn lupa suh abg cd inform kalau dah deliver tau...

Linda Latip said...

Farah! suh en dedi buh kami dlm sms list klu farah dh delivered naty tau..nk jgk tau cepat cepat kekekeke...

La ana demam ke? get well very² soon tau dearie! and yes..dh ujung² ni berat semcm dlm hati doa' cepat laaa kuaq.. alhamdulillah sume dh ok n redi to go hehe.. n kim slm n congrats to makteh k!

Naddiea said...

kak farah,shepah lak teruja nn neves ni.hopefully kak farah n baby sihat walafiat lepas melahirkan.upload pics cepat2 taw.x sabar nk tgk baby kak farah.tak care...

Baby Lyana said...

alhamdulillah..dah sembuh..eh eh... jangan lahir cepat sangat.. nanti tak puas makan..heheh

ieza said...

take care dear....ieza doakan semuanyer selamat k....biler dah bersalin suruh cd update kat fb ek...

kak ina kl said...

salam farah..semuga semua selamat..selamat hari ibu..sudilah ambik kad kat rumah akak..