Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, May 24, 2009

Happy Anniversary again!


Happy Anniversary again to my dear hubby!!!!
Hari ni , pada tanggal 25 /05 pada tahun 2002...7 tahun yg lalu........Bersatulah kami berdua........TApi this time ikut kalendar biasa....tu ari ikut kalendar Islam ( Maulud Nabi )
Hehehheee.....mcm tu laa setiap tahun.....2 kali kitaorg sambung anniversary nih!
Tapi sebenarnya takde sambutan sangat pun....takat wish aku kau jer......hahahahhahaaa........sungguh tidak lomantik kan!kehkehkehkehkeh......
takpe...yg penting i know he loves me...and i love him...... ENDLESSLY! (ecewah....dalam xromantik tuh! )
Gambaq ni adalah gambaq 7 tahun lepas...yer, muka saya adalah sangat boooolaaattttt mcm bola....and saya sangat jeles ngan gambaq ini sebab muka hubby adalah sangat mcm budak umuq 17 thn saja lagaknya........eeiiiii..sungguh xaci!!!
Tapi takpa...sebab gambaq yg kat bawah ni saya plak yg mcm budak umuq 19 thn yg sedang ngandung ( the pic was taken @ Sunway Pyramid....masa kitaorg balik raya haji tu ari...saya tgh ngandung 4 bulan kot ).....waakakkakakkakakakkakaa....gilerr 'perahsantan' sendiri!!!!!
And yes, hubby plak yg nampak mcm org umuq 35...wakakkakkaa.... ( oh, baik2 dia nak beli pressie utk saya terus tak jadi kot bila baca statement bini nya nih!huarghhhhh........)

To my dearest,
Do know that
I love u endlessly...though sometimes it seems like i dun care about you ( besa laa kan..hormon org ngandung ) but inside me.....u're always my number 1!I treasured every moments that we had together all these years ...and i will always do!!!!!Thank you for all the love , the support and everything that you've done to me and our family!!!!!
Mommy & balqises love u so much!!Muaahhsssss

9 comments:

harnisafarina said...

Happy anniversary to you n Shidi!! Semoga berkekalan ke syurga..

Dok dlm pantang pun dan lagi update blog..hehe..

*adie* said...

Hepi Anniversary my fren!! aku doakan kau bahagia hingga ke akhir hayat.... AMIN!!

aini said...

Happy 7th Anniversary Farah & Shidi....May Allah bless ur marriage until the last soul or your life....:)

From Aini & Irwan...

Baby Lyana said...

happy anniversary yg ke tujuh!

lemongrass said...

Happy anniversary yg ke 7. Semoga berkekalan berbahagia bersama hingga ke akhir hayat.
Dah bersalin ke belum?

Cik Kham & Co said...

Hepi 7th Anniversary....

kamalnzura said...

dah 7thn...happy anniversary...

KyLEd said...

awwwww.. sambut anniversary dgn baby baru.. best nye! congrats u guys. aku dlm langkah nak mencontohi korang.. semoga berbahagia dan berkekalan ke akhir hayat.. :)

p.s. korang target nak anak brp org ek?

~azue said...

walaweh kak.. cun a gambaq kawen kak.. mmg len dari skang.. tp skang pun ttp cun.. hot mamma!~~