Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, April 29, 2009

curtain baru yang xbrp baru dah....

Dua tiga hari lepas saya mintak hubby tukaqkan curtain yg sedia ada kat hall tuh....memang since baru masuk umah nih......semua benda banyak yg berhabuk.....macam set - set cmforter yg dia guna untuk each bed..semua kitaorg ganti....masuk mesin basuh...tu diaaa....hambek....ayaq dh macam ayaq longkang!!!!Bayangkan laaa mcm mana nak tiduq....tu yg terpaksa dibeli baru and ganti pakai yg sendiri punya.....tapi bab curtain nih kitaorg xsempat - sempat nak tukaq....sama gak lerr berhabuknye....tapi disebabkan bukan nak buat lapik tiduq mcm kes comforter tuh...makanya punya laaa lama tertangguh.....
Curtain ni dah lama beli....yezza ppl...kitaorg beli yg dah siap tinggai pasang jer , ala yg murah - murah punya , satu tuh xsampai sr20 kut.....huhuhu....cuma yg kitaorg beli ni size dia terlebey panjang jer......asai boley je lah....ni tukaq ni pun coz takut nanti berhabuk sangat xsesuai untuk baby lak......
Tu baru tukaq kat hall tuh...tempat - tempat lain lom tukaq lagi....iskkk....bila plak ntah nak buatnye tuh!!!!


Bila dah siap gitu lerr ghupenye.......simple jer....bukan umah sendiri pun!!!!!Tapi simple2 pun harus balik Malaysia nanti ku angkut jugak curtain itu!hahahhahhahaa......

9 comments:

nabilah hana said...

hi kak farah
tu dia...haha
cam ayak longkang
hehe
habuk tebal la tu
sama arr.ari tu basuh lngsir bilik kt hostel ni
mmg cam ayak longkang gak
hehe

ieza said...

boleh diharap gak en.shidi yer farah....

@cu SaYaNg said...

anda di tag..sila lawat laman web aku untuk menjawab soalan nye ye

Baby Lyana said...

best jadi orang preggy.. semua kerja berat ade orang tolong buatkan.. hahah.. and, curtain itew sangat murah.. jeless..

aramis2177 said...

Nabilah,
hehehhee..tulah dia....nama pun hotel punya kan!pehtu takdak org yg nak basuh lak tuh...tu yg sama kaler ayaq longkang tuh!
Ieza,
Yezza....mmg en shidi sgt ghajin!dia memang ghajin laa ieza...anak makjah nih!
Piah,
ok2 nanti aku cek kat blog hang!TQ
mommylyana,
Hahhahaaa....abis tuh nak suruh kita gagah buat gak melampau laaa kan!hahahhahaa.....

*adie* said...

hehehe..... kompem makjah BANGGA sungguh dengan anak lelaki nya ni!! didikan sempurna ni!

Anonymous said...

pembetulan..
bukannya SR20..SR120 daa. kalau murah sgt..karang ramai lak yg order. wakakakaka!

aramis2177 said...

Yer adie.....memang anak mak jah sorg niH!memang mak dia bangga ngan anak bongsu dia nih!!!!ngalahkan org pompuan buat keje.....bini dia yg tensen!huhuhuhu

Owh saya tau sapa anonymous ini!hahahhahaa..sila abaikan pernyataan dia yaa!!!!*tukang pasang curtain!*hahahhaha

k.liza said...

farah...awat anak mak jah yg sorang lg yg ado kat rumah k.liza ni x rajin pun.... nak soh tlg basuh pinggan pun jenuh... adakah tidak mendapat didikan yg sempurna??!! ha..ha..ha...