Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, April 23, 2009

down to flu....

Marhaban....( Hello! )
Saja to update secara ringkas......
rite now saya sedikit down with flu.....baru semlm jadi 'supermommy' ala - ala version Jeddahville tuh...hari ni sudah kena flu.. ( tu lah dia....jgn terlebey riak! )
ni kompom jangkit ngan daddy , pehtu kena kat Faihana...and now sudah kena sama saya......
uishhh.....walaupun tidak lerr seteruk mana...tapi tidur malamku sikit terganggu jugak laaa...akibat sistem pernafasan yg terganggu!Arghhh.....saya tidak suka flu!!!!!!
Hopefully cepat laa ia pergi!!!!Amin.....

10 comments:

kak ina kl said...

salam perkenalan dari akak..kat malaysia pun dah mahallah kalau check gigi...

nabilah hana said...

kak farah
semoga cepat sembuh
=)

aramis2177 said...

Kak ina,
salam perkenalan gak!
ye ke kak?dah mahal ehh skrg...tp tulah..mmg leceh tul laaa bab2 dentist sini....
nabilah,
tq dear ....tgh mengrecoverkan diri sendiri...xsuker flu!huhuhuhu

Mrs Rafiuddin said...

Farah,kawan kami habaq zuraini(robot) dah bersalin 22 april..
baby girl..2.9kg czer coz darah naik.
kami tak tau hampa dah tau ka dak lagi..

anyway,take a good rest tau..moga cepat sembuh

*adie* said...

farah.... ape hal lah kena flu pulak... dah le ko tu di ambang nak bersalin.... kompem tidur dah tak berapa nak lena... ni kena flu lagik.... makinlah tak lena... huhuhu.... take care yea farah!!

ieza said...

dear..semoga cepat sembuh..take care

Baby Lyana said...

siannya.. dah la dah sarat, flu plak.... kalau xbawak perut, x terasa sgt kot, kan? nasib baik maa aku preggy dulu, demam masa mula2 conceive..oh lupa demam teruk masa balik kg.. pastu, banned balik kg sampai beranak..

harnisafarina said...

Get well soon, dear..

aramis2177 said...

As,
haa, kami pun dah tau zue dah bersalin....dia kena darah tinggi tu yg C-sect tuh..wan sms kami lepas operate tuh..kami teuih call depa...huhu..syoknyaa dia dh selamat sumer...
Iza& harni, tq for the wish..huhuh
Adie,
memang pun aku susah gilosss nak tiduq skrg ni..nak2 lak kena flu nih....mataku sudah jd mcm panda!iskk..iskk...
Shaf,
tu lah dia....skrg ni musim kat sini....peralihan cuaca kan....dah nak masuk musim panaih nih..tu yg mostly org sakit sana,demam sini....ni kira takat flu jaa ok laa nih!huhuhuhu

kak ina kl said...

salam...akak dah add kamu..terima kasih sudi nak link akak..

ikut hb belajar ke atau bekerja di embassy...