Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, April 13, 2009

Mommy vs Daddy.....

Yezza...mari kita lihat perbezaan antara mommnye version & daddynye version!!!!!



Yg ataih ni mommy nye......




Yg ni daddy nye....patut laa anak2 dia lasak!!!!supportive xhengat!!!! Masa makan kat Tony Roma's tu dr jauh kitaorg nampak ada wall climbing....balqises ni siap minta izin nak pi try wall climbing itu!Fuhhh......xhengatnye permintaan..though wall climbing tu xde laaa se'adventurous' mcm adult punya..tp still....budak dua org tu lom masuk 7 thn pun wehhhh....kalau umuq dah 9/10 thn ok laaaa gak kut nak try.....iskkk...iskkk..iskkk....daddy dia plak nak je layankan!Mujuq mommy ada..kalau tidak..harus kot anak - anakku pi terjah gak wall climbing itu!eeeii..seriau lak aiii....

4 comments:

@cu SaYaNg said...

memang la rugi adik ana bila mommy yg jaga..x leh nk jump tinggi2...hehehhee

ieza said...

go girls....

Diamilikku said...

mommy memang penakut...
sian budak2 tu...
hehehehehhehehe...
takpe nanti curi2 pi ngan daddy tau..tinggal mommy...mommy nak duk lam pantang tak lama lagi nih..hahahhahahahahah

aramis2177 said...

Piah,
hahhaaa.....aku seriau laaa weh!huhuh....
Iza...
heee..yer2..GO Gals...mak dia je penakut!
Sone,
wohooo.....hasut noo!hehhehehe.....kak farah ni bukan apa....seriau..otak duk pikiaq jaa yg kebarangkalian2 akan berlaku yg pelik!iskk..iskk...tu yg risau tuh!