Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 5, 2009

dia bertukar ker.........



Mari kita tengok apa yg bertukaq!!!!hahahaa..tidak2.....suamiku tidak lerr bertukaq menjadi Incredible Hulk ke apa !!!!hahahhahaa...cuma after umrah tu dia ada kata nak gi potong rambut....katanya nak mintak no 1 jer......tup2 balik sembahyang Jumaat tuh....nilah rupanya!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haaa...hembekk ko!!Licin macam anak jin gitu...si balqises ni tergelak2 panggil daddynye bapak Jin....kehkehkehkeh........ghupa2nya daddy suruh tukang gunting tu amik no 0.....iskkkk...padan ler licin!!!! Tapi org2 arab kata....."mabruk!mabruk!" means....bagus!hehehhee

4 comments:

TiNiE said...

yeyy..la ni hang pun ada si botak...!!

@cu SaYaNg said...

baguih la tu...
sekali sekala berkepala baby...hehehehe

ieza said...

kacak2....

aramis2177 said...

Tinie,
yezza....laki kita sama2 botak!hahahhaa....tp aku tgk laki hang ala2 comei gak laa....laki aku nih ala2 bapak jin!huhhuh
Piah,
kehkehkeh....mmg org2 arab ni suka laa kalau lg botak nih!!!esp bila balik buat umrah/haji!huhuhuh
ieza...
kacakkah?hahaha...perasan abg cd nanti!