Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, April 3, 2009

menjadi tetamu...

Malam Khamis lepas....dlm pukul 7.30 pm gitu kitaorg gerak ke Mekah....followed bu Uncle Fahmi & family....memang niat nak tido sana and buat umrah sekali......selalu kalau masuk mekah pun xsempat nak buat umrah..takat sempat sembahyang je kat Masjidil Haram...
so saya request kat hubby nak masuk Mekah and perform umrah before delivery nih...sok2 dah 'cuti' lama.....ni pun perut dah masuk 30 minggu...so sementara larat kan.....and ada reZeki kitaorg.....tido sana terus lah...Tapi kitaorg ni pakai main 'serbu' jer..takde main booking hotel ke apa.....sampai Mekah dalam pukul 10 campuq tolak darab bahagi jam segala!Pic kat atas tu ialah daddy dlm ihram.....kitaorg yg stay jeddah ni mmg niat sesiap kat rumah..senang!

Oleh kerana main redah jer.....so nak mencari hotel tu satu hal gak laa........mostly sumer hotel penuh...adoi!!!tu lah dia....kalau dah main 'serbu' je kan......hehehheee...maka dr satu tempat ke satu tempat daddy & uncle Fahmi gi cari hotel......

Last2 dapat gak laaa Hotel nih...walaupun nampak luaq macam kecik..tapi bilik dia alhamdulillah....selesa sangat!Harga dia pun murah.....so settled down sumer around dah dekat kul 11pm....check in sumer.....lepak jap...makan2 isi perut yg lapaq...then saya & hubby menapak ke Masjidil Haram yg lebey kurang 1.5km tuh......balqises?depa stay kejap ngan Uncle Fahmi & Aunty Hasnah....while kami perform the 'umrah'....
Alhamdulillah semuanya selamat!
Ohh...saya sangat2 ngantuk nih sebenaqnya.....since the 'tenet' pun tidak memberangsangkan sangat...maka saya cont in next entry yaa!!!
till then.....take care all!

2 comments:

aini said...

alhamdulillah...farah dapat tunaikan umrah...amin....bestnya rasa farah dok sana...senang ja kan...if rasa nak buat umrah coz dekat....aini pun dok teringin sangat nak tunaikan umrah...but buat masa la ni,masa tak mengizinkan lagi.....hopefully,nanti dapatla tunaikan umrah jugak....amin....

ieza said...

sonoknyer dear....take care na...jaga diri bebaik tau....