Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, April 16, 2009

today is her day!

Today is her 6th Birthday!!!!!!!
Both pics adalah masa sekitar dia 1-3 thn kot.....
Semoga menjadi anak yg solehah , mendengar kata , menjadi kakak yg boleh dijadikan teladan untuk adik - adik....and berjaya di dunia & akhirat!Amin....
Mommy & Daddy love u so much!!!!
Happy Birthday to my Darling Balqis Humairah!!!!!


P/s: disebabkan kakak suka kaler pink..so entry ni mommy buat kaler pink utk kakak!


15 comments:

*adie* said...

hepi birthday kakak.. auntie doakan kakak berjaya di dunia dan akhirat... semoga segala kebaikan bersama2 mu dan kejahatan dijauhkan dari hidupmu... AMIN....

p/s: kita geng la kakak... geng PINKY!!

aramis2177 said...

TQ aunty adie....
haaa...memang pun budak sorg ni leh geng ngan Aunty Adie....geng PINKKKKK GLAMMMERRRR!ahaks!

nabilah mangshor said...

happy 6th birthday
=)
i like pink too
-.-

Naddiea said...

HAppy Birthday Kakak Humairah!!!Happy Sweet 6 years old!
Semoga kakak menjadi insan kebangaan mummy n daddy serta adik.insyaallah...

p/s:kakak dh boleh belajar masak ngan mummy neh.kakak dh nk jadi anak dara.hihii..

Baby Lyana said...

Happy Birthday Balqis Humairah..

Gila PINK!

Kyled said...

wah! dah 6 tahun si balqis humairah ye?

wishing u all d best in life! make ur mama n daddy proud ok?? happy bday balqis humairah. :)

ieza said...

hepi birthday humairah.....untie iza, uncle nawa, hani & hana doakan humairah dipanjangkan umur & bertambah comei....

@cu SaYaNg said...

hi my sweet pinky
hepi bufday sayang...
kalau dekat leh le auntie beli kan barbie utk pinky...
semoga pinky jadi anak yg solehah & kakak yg baik utk adik2...
luv u sayang...

plearus said...

sat aja anak hang dah besaq. rasa macam baru aja aku pi lawat hang after delivery. :-D

happy birthday humairah...

zueza said...

Happy Birthday Humairah...Semoga menjadi anak yang solehah..

aini said...

Happy 6th Birthday Humairah!!! May Allah bless u dear...:)
kakak nak dapat adik sorang lagi kan????
ok kakak....moga kakak menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia & akhirat...AMIN.....;)

salam sayang dari aunty aini,uncle irwan,irfan n irsyad @ alor setar....
luvs....:*

TiNiE said...

hepi besday kakak!!!
jgn nakal2 yer...

wei farah, aku adalah sgt membizi lately nih...dgn eksiden lagi..adoiyaii..sggh ujian dan dugaan la aku tempuhi..hehehe..

apa² pun, hang take good care of urself tau..chiaooo..bukan cin cau!!!

aramis2177 said...

To all....
TQ2 so much for the wishes & prayers!!!semoga Allah juga merahmati anda semua....AMIN!

lemongrass said...

Happy belated birthday Humairah. Hope all your wishes come true (especially the wish nak mengepau your Daddy kat toysrus, hehehe).

Dolly Rose said...

sis, terlambat nk wish!
happy birthday, pretty girl!

xoxo.