Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, September 1, 2008

award lagi...TQ Sone

Hmmm...dapat award lagi..
kali ni from Sone.....Tq Sone....kak farah akan panjangkan award nih.....xpasti laa saya ni layak ke dapat award......huhuhuhu..coz asal saya berblog ni ialah untuk mengisi masa lapang yg agak byk kat sini.....hehheheheee....and it turned out....dah jadi part of my life plak skrg.....apa saja yg berlaku...rasa mcm nak share lam nih....hhuhuhuhuhu...
ok la..saya pun nak panjangkan award nih kat kawan - kawan saya plak....



3. As


5. Tinie

Nanti korang dapat korang panjang2 kan laaa yer......actually ramai lagi saya nak bagi nih.....so to all yg singgah blog saya ni and u all ada blog...anggap laa saya bg award ni kat korang yer...
Till then...take care !

4 comments:

Iza-Zulkifli said...

tq tq
award manjang dia nih, hehehe.

shafa said...

Tahniah dapat anugerah..Xchange link blh? saya sdh link.

fieza2009 said...

thx.. ada je ko kan.. aku bz la lately. tau2 je la baru sampai ni byk benda nk wat.. tunggula aku free sket aku wat la apa yg ko soh. byk gambaaaa

TiNiE said...

uit...tq..aku dah amik dah...