Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 24, 2008

Mall Of Arabia

Yesterday , Monday...
Saya ajak hubby jenjalan ke mall yang baru bukak nih...MALL of ARABIA...kononnya the largest mall in Jeddah...baru sangat2 buka sampaikan byk lg kedai yg xbukak dlm ni..besaq tuh memang besaq laa...and rasanya dalam ni sumer butik ada.....kiranya nanti musim SALE saya tuju sini saja....senang gitu.....sumer brand ada sini.....memang lawa laa design dia... akan ada gak tempat untuk main snow lam nih ( ala - ala yg ada kat Dubai tuh ) tapi still under construction....nanti dah siap leh laa merasa....huhuhuh
Heeeeeeeeeee....tengok  pics kat bawah nih....sumer pics ni kitaorg berposing lam toilet dia....punya laaa besaq gilerr....Mostly mall sini toilet dia siap ada tempat untuk try baju coz not all shop yg sediakan fitting room..so when u buy the clothes....then u try it inside here...if it doesn't fit..then terus gi tukar......haaaa..gitu laaaa gayanye........so toilet kat Mall Of Arabia ni..punya laaa cun ...tiles dia sangat cantekkkkk.....
Kalau tak , takkan laaa kami siap posing lam tuh sumer......hahahhahahaa.......kagum saya tgk toilet nih...tiles dia shinning , combination of purple and pink.........

Hehehhehehee...coz untuk Female kut tuh yg dia buh warna tuh...bila tanya hubby dia kata toilet Male warna biru....ooooooo......
Sesambil jenjalan lam tuh.....tetiba humairah mintak nak stop by kat sini...dia nak layan sketch arab nih.....though tak paham satu patah pun...tapi anakku ini memang suka layan benda - benda gini...dia selamba jaaaa pi duk situ.....huhhuhuhuhu...and oleh kerana dah sah2 muka dia terlalu ASIAN LOOK....makanya dia dapat layanan spesel laa skit....org tu teguq2 dia......hehehhehee.....
Adik Ana tak berani sangat...dia takut skit sumer yg pakai costume tuh.....apadaaa minah nih....selalu dia yg berani......tu pun coz daddy dia duk teman sama....leh laaa tahan....
Hahahhahhaaa...look at the clown ..sangat funny ok..coz though the costume tuh kekonon macam org jalan terbalik...padahal we can see the man inside tuh.....dia jalan mcm biasa jer...kepala duk atas gakk.......wakakkakkakkaaa........
Haaaaa.......kat sini gak ada Tony Roma's ( Tinie....akhirnya aku leh gak makan tony roma's kat sini ) tapi lom siap 100% lg kedai dia...tp takpa...soon.....terubat gak rindu nak makan boneless ribs dia ( if depa ada same menu like Malaysia )  dalam ni gak Starbucks dia saja ada 3 outlet.....kalau janji ngan orang nak jumpa kat Starbucks jenuh laaaaa.....bygkan ada 3....jejauh lak tuh........heran sungguh...Starbucks depa nih mcm kedai2 kopi jaa..bersepah sana sini..........kitaorg sempat sahur kat sana makan PAN SANDWICHES.......kali ni leh balik lambat skit coz daddy cuti esoknye tuh ( Tuesday~ari ni laa )
Kami sampai umah dalam kul 2.00 pagi lebih......coz pas gi situ daddy gi cari barang2 untuk laptop plak.....igt nak cari wireless nye pack.....tapi xjumpa...orang kat bandar still ramai coz sini bulan puasa depa tutup kedai kul 3 /4 pagi....meriah oooo malam..esp bila esok tu cuti.......

5 comments:

ieza said...

amboi...syoxnyer....

foller328 said...

39 Minute Changes the life the movie

http://freedom.ws/foller328

Thank you the reading
If you are not interested
I am sorry to waste your valuable time

God blesses you
Wish your dreams come true

rAgE said...

whaO!
O.o
arabia!
O.o
take care
and comment me
bai!(=

linda+ghazi said...

seronoknye..ada besaq midveli dak? tpi midveli pn tadak snow la dlm tu..hahaha toilet die pnya besaq buleh letak perabot yek..besarnye..msti echo kalau jerit² hehehe...

haaa acik takleh lagsg tgk clown..serunnnn..apatah lg yg terbalik..hehehe ni msti sbb msa kecit suke tgk cite It

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman said...

macam dah pernah singgah sini dulu..tapi tak ingatlah.. apapun, salam ramadhan dan selamat hari raya.. datang makkah, call lah kitorang.. bleh jalan2 umah.