Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, September 28, 2008

roti canai satuuuu

Semalam lepas berbuka tuh....lepak - lepak....layan tv.....tetiba tingat plak roti canai...memang kebetulan ada sekeping lg yg belum masak..tp mana laa nak cukup takat sekeping je....so masa hubby kuaq pi tukaq filter keter dia....saya suruh dia beli lagi sebungkus roti canai tuh ( actually sini panggil roti pratha )...yg ni frozen punya...tp dough dia punya laa lembut..memang best jaa makan......sedap sangat....and memang saya ada simpan skit kuah dal dalam freezer..so panaskan......sedap!!!!

Memandangkan hubby pakar buat roti canai....so saya saja paksa dia masakkan roti canai frozen tuh...coz kalau saya buat ada jaa dia komplen..minyak banyak laa....tak garing laa....tu laa ni laa...so amik ko!!buat sendiri.......hehhehehee..ala...takat panaskan yg frozen punya...sonang gilo!!!!
anak - anak pun sama naik nak nolong daddynye.......nyibuk sumer org nak tgk...teruja gitu daddy masuk dapuq.....hahahhahahaaa
Tadaaaaaaa..dah siap.....supper / sahur kami....masa ni br kul 11 lebih....kira sahur terus nih............huhuhuhuhuh

2 comments:

cik wanie said...

akk,
wanie nak jugak roti canai satu,
blh kan......

hehehehehehe

ieza said...

Farah..Shidi....roti canai satu pleaseeeee.................