Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, September 19, 2008

Balqises ready to go...

Haaaaa...mari melayan gambaq - gambaq balqises ni ( though gambaq ni taken masa kami on the way ke Mekah ) masa diorg tengah tunggu all the 'grown up' bersiap....depa dah lama dah duk ready.....huhuhuhuh
Mama & saya gelarkan diorg ni sorang Mak Choh ( Mak Kecoh - kakak ) and sorang lagi Mak Enon - adik...coz yg sorg tu ada saja yg suka komennya , kecoh betul.....yg sorang lagi plak lagi la.....bebel xabis2....dia mmg ngaku diri dia Mak Enon pun....hahahhaa....coz dia pot pet sana sini...kuat cengeng lak tuh...



hehehhee......oleh kerana kami lambat sangat duk bersiap - siap...depa yg dah lama siap ni apa lagi.....pot pet sana sini.....siap jinjing  beg dragonfly tuh mcm makcik2 nak pi pasar jaa.....

1 comment:

Iza-Zulkifli said...

adoihh..kiut betullaa balqises nih.. rasa nak cubit2 je si bulat tuh, hehehe..