Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 3, 2008

balqsises again....

Haaa.....ni lah aktiviti kanak - kanak riang ni kalau mood tgh rajin....nak belajaq laa...nak tulih laa...nak kaler laaa.......kalau 'M' tuh...suruh apa pun xnak......tapi mood rajin diorg ni pun ada laaaaa tahan lam sejam gitu...pehtu sumer lari buat port masing - masing.......xsabar laaa tuh nak masuk sekolah lepas raya nih...diorg ni start sekolah on 13th October ni....lepas raya...and sebab itulah jugak kami xbalik raya .....coz kalau balik pun cuma 10 hari jer.....iskk..rasa xberbaloi laaa duit tiket takat balik 10 hari....





Humairah ni sempat lak bg 'peace' sign tuh......hahahahhahaaa..........









Faihana ni muncung panjang betui.....kalau dia tengah pulun buat benda tu or tengah concerntrate on sumthing..haaa..mcm tuh laa dia....hahhahahaa

2 comments:

@cu SaYaNg said...

wei datin..
muncong adik tu sama je mcm muncong hang...hahahhaaha

aramis2177 said...

uishhhh....
hang piah...sampai hati!huhuhuhuhuhu...sama kaaaa?ahaks..anak sapa!!!!