Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, September 22, 2008

drinking & loafing around...

Lagi entry semasa my parents was here...
this was taken after berbuka di Oriental tuh....we all terus shoot to Carrefou , Maghrib kat sana semua.....coz nak beli sikit barang - baramg dapuq then mama ajak gi Balad lagi.....coz dia nak cari afew souvenirs utk org - org kampung.......
After dah beli sumer barang , masa tu awal lagi.....so saya suggest to daddy ajak lepak tepi pantai minum - minum kopi.....balqises ni pun excited laa....coz diorg nak main pasir......huhuhuh...lgpun corniche ni dekat sangat ngan umah...dalam 15 mins je dah sampai...
best plak tempat lepak sini.....ramai gak laaa org tengah lepak - lepak minum kopi.....biasa laa..sini malam baru 'HIDUP'.....kalau siang tuh..umpama dilanda garuda jer....most kedai tutup....coz diorg nak tido ..malam baru nak jaga....so kami pun kena laa ikut rentak diorg.....
we ordered some hot drinks and shish kebab....terus bersahur laa nih...heehhee....hubby ordered cappuccino , mama ordered nescafe ( paih tuh dia xleh tidoq sampai esok pagi..huhuhuhu...sian dia..) abah ordered Arabic Coffee ( kopi gahwa ~ xtau betui kaa spelling dia ) and me...i just had hot choc.....
ooopppppp  this little faihana mai pau hot choc mommy.....kakak memang dah xheran dah..main pasir sampai siap bersila2 atas tuh,.....main laaa anak oii....bukannye selalu pun...
Haaaa..ni laa arabic coffee tuh..or kopi gahwa tuh....rasa dia mmg sebijik mcm ayaq lemuni or jamu tuh....memula rasa mmg mcm xlalu...lama2 mcm sedap plak....kalau sesapa dah besa makan jamu...sure no hal punya minum kopi nih......tapi kopi ni kena minum ngan sejenis kurma ( am not sure what's the name of the kurma tuh ) so bila kunyah kuram yg sangat manis tuh....kena lak ngan kopi tuh yg sgt pahit.. rasa dia sgt2 'special' laa.....lepaih minum tuh..mak aiii..berpeluh den.....coz dia byk halia.....sejibik mcm makan jamu....huhuhuhu....
Yeaa...mari melepak bersama kami........

Balqises ni mmg dah lupa dah nak minum kaaa nak makan kaa......castle apa ntah depa buat......kami biar aje diorg main....bila balik tu comot Ya Rabbi....

to all yg left a comment ...
tq so much!!!! yer2....saya tak sedey sgt dah...cuma sedey skit jer......huhuhuh.....doakan kami semua selamat di sini....
take care all.....
raya dah nak dekat..bestnyeeee!!!!!

7 comments:

Ariff & Co. said...

syoknyer..lepak2 tepi pantai sambil minum coffee..yummy...

Mimi Sharif said...

rajinnya kak na n abg shidi berjalan..........
mimi nk pi jln mana pun susah.....
annas xbrani tinggal stesen lama2.......
dlm m'sia pun susah nk pi.......
luaq negara lagi la........
huhuhuhuhuh...........
harap2 tahun dpn bleh present paper oversea, nk bw smua sekali.....

wow golds 987 said...

In the world of Warcraft, Masters of the hunt, wilderness buy conan gold trackers and the strongest ranged DPS in cheap conan gold, Hunters play an essential role in the dangerous cheapest conan gold land of Azeroth.
Mmoinn.com from where you can buy gold wow and
warcraft gold. we need you to create the best platform for trading mmoinn.com. You can find these Defias Windmill near the world of warcraft goldandWow power leveling.

*adie* said...

wah farah, best nyer... masa kita kat saudi dulu tak berpeluang nak lepaking tepi pantai camni.... hehehe... nak lepaking ape nyer... duduk kat ceruk dunia... tu yang setahun 3 kali lari balik mesia dulu!! kalau dok kat jeddah cam farah best laa... heaven!!

anyway, SELAMAT HARI RAYA too.... jangan sedey2... booking tiket balik raya thn depan cepat2 yea.... ehe...

Diamilikku said...

serius best..
happening gile sone baca..
eiii nak pi lah kak farah...
kalau sone pi tidoq umah kak farah ehkk..
hehhehehe

aramis2177 said...

U all..
hehheheee...mmg best pun lepak tepi pantai ni...
sesapa yg mai Jeddah jgn laa lupa habaq kat kami ok.....harus i bawa pusing satu jeddah....hehehehhehee

wow golds 987 said...

With friends like World of Warcraft experience the ultimate challenge and adventure, a taste of the fun new game, mmoinn.com be able to provide you with wow power leveling , you can find in Azeroth world of warcraft sale , like wow money is so easy, you will feel that they are gradually becoming a great hero of Azeroth.warhammer gold