Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 3, 2008

di waktu subuh yg hening......

Haaaa..ini bukan hantu yer...hehehhehe...kalau tengok sekali imbas cam serun ( seram +gerun) gitu....hehehhehee...ni minah kecik nih....Faihana nih haaa...pepagi tadi pukul 5 lebih dia dah bangun...sibuk nak ikut org sembahyang subuh.....peh tuh sibuk nak hantaq daddy dia pegi keje kul 5.20 pagi tadi....tapi xsempat nak tunjukkan daddy dia kata dia nak sembahyang Subuh tuh..dia buat perangai.....coz daddy dah xsempat nak tunggu dia pakai kain telekung tuh....tu yg dia merajuk tuh.....ngadesss budak nih!
Tengok muka dia tgh duk merajuk....pagi2 buta matahari xnaik lagi dah merajuk...apadaaaaa adik nih......sibuk laaa tuh nak tangkap gambaq sana sini....hahahhahhaa....adik oooo adik!
Haaaa...dah lama skit pas tuh dia ok plak.....pelik betul laaa minah sorg nih....hegeh sana...hegeh sini......tengok dia posing herot sana sini nak tergelak pun ada...
tapi mommy layan jer laaa..coz kang dia merajuk lagi....buat bising jer pagi2.......



pehtu dia mintak nak layan movie barbie....mommy dah laa ngantuk2 balik....selalunya pas hantaq daddy , mommy zzzzzzzz balik sampai laaa dah siang skit...tapi hari ni jawabnya xde laa....dia suh teman dia layan movie....kalau kita terpejam mata..nanti dia kata...
" kenapa mata mommy kejap celik...kejap tutup....mommy buka laa mata tuh....mommy tak sian adik ker?" huhuhuhuhu.....demand tak dia? eeeiiiii.....teruk tul tau buli mommy!
ooppsss...kakaknye mana?haaa..kakak dia si humairah tuh kalau dia tidoq mmg mcm baby...dia tidoq lena sungguh...susah laa dia nk bangun kalau dia dah tidoq .......cuma nak tunggu dia tidoq tuh yg azab skit.....huhuhuhuhuh.......

2 comments:

@cu SaYaNg said...

nmpk muka penuh keimanan je tgk hg dlm telekong tu ...ahaks

aramis2177 said...

wakkakakkaaa..AMIN!hahahhaaa....muka ngantuk tuh....