Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, September 2, 2008

rite now....am preparing...

Huhuhuhuhuh...rite now saya tengah berperang kat dapuq sorang - sorang nih.....sebab apa?
hahahhahhahaaa....sebab saya dah janji ngan hubby suk ajak kawan - kawan dia datang berbuka nanti....sian lak diorg2 nih....bulan puasa ni sure tingat nak makan macam - macam kan....tu yg suh hubby ajak diorg....
xramai pun..dalam 4/5 org jer....
Menu saya hari ni simple jer.....hahahha.....nak masak bulan - bulan puasa ni dah laa susah nak rasa kan...so masak nasi ayam madu lengkap with sup ayam & sayuq campuq, pehtu ada bread butter pudding yg saya baked semlm.....ada buah - buahan skit...tapi..semua tuh lom siap lagi pun...hahhahahhahahaaa


ni buncis yg baru potong....kejap - kejap lagi laa goreng ngan carrot.....
Carrot pun lom potong lagik...awai lagi nih....baru pukul 4.50 ptg....kang lam pukul 5.30 ke saya masak laaa....hehheheee
Yang dah siap cuma ni haaa...sup ayam & nasi ayam.......he..yg ni siang - siang saya dah masakkan...coz yg ni yg renyahnye nak tunggu ayam lembut laaa.....tunggu nasi masak laa.....haaa..hamekk ko ..sekali 5 pot saya masak...hopefully cukup laa kot...
Ayam yg dah direbus ni saya marinate kan ngan honey....karang - karang tinggal goreng ajer.......ehhehheheeee....


Ok laaa......nanti2 la sambung update.....dahaga yg amat nih!adehhh laa.....

2 comments:

shaf said...

bestnya menu..heheh...

salwanie said...

akk,
sedapnyer menu...
nak rasa skit blh,
hehehehehehehehe:)

hurm...
take care:)