Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, March 17, 2009

bye2 Uncle Nahar & Aunty Aida...



Khamis lepas , kitaorg gi airport sebab nak hantaq Uncle Nahar & Aunty Aida balik Malaysia.....diorg balik bercuti sampai end of this month....eeeiii..bestnyaaaaa!!!!!Kan best kalau kami pun leh balik......TAPI....xde maknenye.....ngan perut 7 bulan ni mana nak boley naik kapal terbang dah pun!huhuhuhuh......
Kitaorg lepak2 kat airport tu sampai laa dalam pukul 8 lebih.. flight diorg pkl 9.20pm....had dinner there...Uncle Nahar yg belanja.....huhuhuhu......
Lepas said 'hi2 bye2 kat diorg...kitaorg terus gerak ke Serafi Mall.....coz ada a few things yg saya nak cari kat situ...and mak buyong sorg ni tingin nak pekena Coffee Bean....muehehheheheee....
tapi kat situ xsnap pics pun....org ramai plak melepak mlm tuh....again...we had panini with smoked salmon & pasta with creamy mushroom sauce and tiramisu cake yg sgt yummylicious......huhuhuh..daddy seperti biasa had his hazelnut latte , mommy & balqises enjoyed our ice blended choc with full of cream!!!yippy yaya........balik umah terus zzzzzzzzz!!!!!Sumer kenyang & ngantuk sudahhhhhhhhhhh..............


6 comments:

Linda Latip said...

aunty mommy..sory org la ni jrg tul lawat blog nih, sjak kehilangan update links kenkwn..merata nk carik link..keke..tp baca tatap baca sume entry yg tertinggai..

plg meliyor skalik bca entry pulot dgn ikan masinnnnn..naty farah balik sni nk request jugak la! huhuhu

kamalnzura said...

farah, selagi belum bersalin ni,mkn la apa2 puas2..hehe..
sok nak pantang, terliuq kot..tara nak abih pantang

aramis2177 said...

Linda@umi,
huhu..xpe2.....no worries!!!owh...nak request gak ehh?boley2!!!!!sonang ajer.....nanti blk raya dtg beraya makan pulut ehhhh!hahahhaa
Jai , tu lah...mmg bantai jaa sumer laa nih..sok2 dah nak berpantang...tp duk sini apa sgt laaa yg nak makan pun.....heeeeeeee....

*adie* said...

farah oiii.... dulu aku dah 7 bulan terbang datang denmark ni ha... dr kata no problem sebab aku sihat walafiat... kalau dah cukup bulan betul tu yang risau kot terberanak atas kapaltobang... tapi tak yah laa.... ko dok jer dendiam kat sana yea.... hehehehhe...

Diamilikku said...

kak farah makan macam2 yang boleh tahan kandungan lemak dan gula dan boleh menggemukkan..tapi awat tak gemuk2 ahhh???

aramis2177 said...

Adie oiii...
hahahaa..aku tau2 ko naik flight gi denmark ngan perut 7 bulan ko tuh!hahhahaa.......aku ni kalau leh naik flight pun xde maknanya....laki aku mana ada cuti byk!!!kena simpan utk balik raya!huhuhuhu
Sone,
adusss....jgn bilang gitu dong!laa ni xtembun laa.....tp kalau diamalkan mmg akan menjadi kenyataan jugak!huhuhuh