Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, March 1, 2009

TQ

Setelah pulang dr house hunting mlm Jumaat tu ari....kami tiba rumah...and as expected...uncle Ahmad yg balik cuti ke Malaysia dah selamat sampai semula sini....
And memang kitaorg ada laa kirim 3/4 benda thru Uncle Ahmad...ada laa Tok Abah & Tok Mama , Atuk Yim & Nenek Jah kirim benda2 sket.....
Maka bila dia sampai jaa ( kebetulan dia mmg stay sebelah unit kitaorg je ) terus balqises ni masuk ngan tak tau malunya ( diorg pun dah besa ngan Uncle Ahmad nih ) pi amik 2 beg kertas besaq kat Uncle Ahmad...
Waaahhh..mana tak excitednye kitaorg...xde laa banyak pun kitaorg pesan...tapi dapatnye.....wowwwwweeeeee!!!!macam2 lak aiii.....

Ni benda - benda yg dikirim oleh Tok Abah & Tok Mama........
Ni plak Nek Jah & Atuk Yim kirim petai & jagung yg belum direbus...adoiiii...banyak wooo petai tuh!xtermakan lak aiiii......jenuh makan sambal udang petai , sambail ikan bilis petai , ulam petai......wakakkakakkakakaa.......
Haaaa...kasi zoom sket apa brg2 yg ada nih haa......Fish Fillet and sotong kering ni sumer balqises ni punya...depa suka bangettt laaa makan benda2 nih....buat jajan.....tapi kdg2 mak pak dia pun sama naik gak pau sekaki....layan2 sambil tgk tv.....heeeeeee
And Jacobs Crackers ni plak...saya harus berterima kasih kat adikku Wieda itu...sebab dia yg belikan.....huhuhuh..TQ adik!!!Dah makan cicah ngan kopi O dah pun.......

Haaaa...ni cuba teka apakah dia!!!????????Sepeket besaq lam tupperware tuh!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAAAAAAAAAAAA ni lah dia...asam boi....though actually balqises ni memula nak asam prune yg hitam - hitam tuh....tapi dapat yg ni pun dah kira ok laa......sebab xmasam pun asam boi nih..jadik sedap laaa ngunyah2......Sini benda2 ni sumer tarakkkkkkkk yerrrr!mimpi kan jelah kalau nak sumer2 benda di atas nih........huhhuhuhuhuhuhu
Jadi kami sangat2 berterima kasih kat sumer org yg telah terlibat dalam menjadikan permintaan kami ini satu kenyataan!heeeeeeeeeeeeeeeee....TQ all!!!

6 comments:

TiNiE said...

syukur..syukur alhamdulillah...rezeki

Baby Lyana said...

wah... aku tahu apakah itu.. adakah ianya agar2? ke su-un?

Linda Latip said...

aisehman..org mesia lak kecor air liyoq tgk neh! hahahaha

ieza said...

dapatla lepaskan kempunan mana2 yang terasa nak makan ek....

Cik Kham & Co said...

Hingat kan apelah yg korang kirim...rupe2nyer jajan2 mesia...wakakkaaa......syukur dpt mkn gak korang ehh..sila2....

YUZIE AMIR said...

wowww yg palin tak tahan tgk petai tu..rasa nak melelh ayaq lioq..
lama dah tak mkn petai..susah pakai braces ni kat lekat kat gigi..bau semerbak hihihi