Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, March 13, 2009

mereka merapu

Ingat di hari Jumaat lepas diorg ni memain camera....ni lah dia salah satu video yg diorg amik....

* AWAS..video ini tanpa pengawasan ibu bapa.....segala yg tak sepatutnya nampak tu tanpa sila abaikan!!!!*




7 comments:

Jake's Daughter said...

Sabo j la...Semua masuk...hehehe..Kreatif btol....

Irma said...

hang ka yang tidoq kat blakang tu? ehheheheheh.. ke, aku tersalah pandang??

babe, kalau hang betui plan nak mai jkt, kita plan2 la ok. no worries, hang leh stay kat tempat aku. aku ada 2 guest rooms allocated. :-) mai, jgn tak mai tau!

Baby Lyana said...

comei..baik plak tu main 2 org..

ieza said...

kreatif la si humairah & faihana ni..berbakat jadi pelakon ni...

@cu SaYaNg said...

"Mommy nak ribena.."

hehehee...mommy nye nyenyak ja dok tidoq..hahaha

chiko said...

Hihihi.. lawak2 yg last tu adakah perkataan i-lap-u yg dsebutnya.. sbb b4 tukan dia sebut muah2.., aku assume dia bunyi2nya cam tu la.. hahaha...

aramis2177 said...

Nida,
tullaa pasal..sumer masuk!hahahaa....malu jer!eheh...
Irma,
Yeap!!!!!mak buyong ni laaa yg tgh terbaring blkg tuh!bdk2 ni hmerapu ntah apa2...aku pun xsedaq!uhhu..anyway.....aku akan t=roger2 hang if aku 'terbang
ke indon yaa buk!
mommy lyana,
hahahaa..depa dh besaq senang laaa sket..mak ayah tiduq jaaa..hangpa layan laa diri sendiri...hehehhe
iza,
kahkahkah.....nak jd pelakon!?muakakakaa...pelakon apa ntah mcm nih!!!mcm2 'aksi' ada haa!hahhahahhaa
Piah,
kuikuikui....tu laa psl...mommy syok tiduq xsedaq apa!
Anti zaza,
aku pun xsure depa kata apa apa.....tgk ulang2 pun aku still nak tergelak....ntah apa2 ntah depa merapu!