Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, March 30, 2009

sakan xdiorg....

Saja entry tgh bosan.....
Saya saja nak share ngan korang yg jauh nun di merata dunia..... ( chewahh..cam ramai je serata ceruk rantau! hehehhe )
Tu ari masa jenjalan kat Aziz Mall....masa tu kedai tgh tutup...time solat....so sementara kami melepak ditepi2 tuh..saya pun amik HP....snap satu dua gambaq kedai yg ada di situ..nak bawak kuaq camera HARUSSSS laa karang ada kes kena rampas ke or kena teguq ngan pak - pak arab nih.....sini kan xboley sesuka ati amik gambaq.....
Oppss, berbalik ke gambaq2 di bawah....
ni adalah contoh2 kedai2 sekitar tu yer.....ada laa byk lagi kedai2 lain.....yg sumer super branded......mostly sini kalau Mall mmg kedai branded2 laaa jawabnyaa......sampai yg xpenah dengaq pun ada....tapi yg kedai jual baju ala - ala evening gown , ala2 nak pi amik award nih..banyak tau!!!Saya memang sangat - sangat muskil depa duk beli pakai pi mana.....
Kedai yg saya sempat snap ni gown dia kira xberapa vogue de vass sangat nih!!!ada lagi yg kalau tgk dr 100 mtr dah nampak kemerlipan dia....wooooohoooo...sangat2 cantekkk & sakan!!!
Kalau laa saya jadi artis2 Malaysia....harus saya mai sini angkut baju2 ni banyak2 buat pakai pi malam - malam anugerah yg xhenti2 kat sana.....huhuhuhu.....
Mengikut pemerhatian saya yg boleh tahan gak taste nih ( wohh..perasan disitu ) saya ghasa dress2 / gown2 yg ada kat sini lagi cun2 dari yg artis2 kita duk pakai tuh.....warna toksah habaq........batu penuh sana sini....nak kata 'seksa' sgt tuh pun dak laa sangat!!!!iskkk.....kalau lah i artis kan......hehehhehheee........
owhh..sudah laa mengarut pasai ntah apa2 nih...saya nk pi mengemaih umah sat yer......umah berselerak haris divacuum & dikemas nih!!!!till then...TATA!

9 comments:

kamalnzura said...

wahh..berangan jadik artis pulak...kalau angan2 tu jadi kenyataan...mau hangpa artis paling vogue sekalik nihhh...haha

TiNiE said...

takpa weih, berangan tak kena duit...tapi kalau jadi artis betoi pun per salahnyer yer dok..go farah go...

Linda Latip said...

huhuhu ye la
dah sume bertutup litup belaka..bile plak nk pki bju seksi meksi neh..hahaha yg tak thn tu ayat..klu lah i artis tu..kukukuku..

aramis2177 said...

Jai,
hehehehehe...sekali sekala berangan....bab hat paling vogue sekali tu yg xtahan tuh!hahahhaa
Tinie,yeap!!mari kita berangan....kan berangan itu FREE gitu!hahahhahaa
Umi@linda,
wohohohohh....aunty mommyy perasan sekali sekala....tp tulah...mmg muskil pun..mana laa diorg pakai baju2 gini....sakan sungguh!

*adie* said...

laaa farah sesungguhnya korang tak tau ke... arab2 ni pakai baju2 macam tu bila dorang berparty... especially masa kenduri kawen... dorang punya kenduri kawen glamer gila babas.... seksi seksa tu jangan cakaplah.... masa tu la masing2 nak tunjuk sape paling vogue da vazz... dorang bole pakai camtu sebab kan ke kat sana lelaki bilik lain... pompuan bilik lain.... so dalam arbaya tu lip lap2 baju you.... kawan aku indon kawen dengan saudi's guy, dialah yang citer ni.... satu wardrobe khas untuk evening gown semata.... sb dorang tak suka pakai baju banyak2 kali.... tak kelas la konon bila orang tengok.... alaa ko tau la arabkan belagak mampusss....

owhhh sungguh panjang aku mengomen!!

Baby Lyana said...

aku dok pikiq.. time bila depa pakai baju ni.. bukan ka sepanjang masa dgn jubahnya..adekah dinner kat dlm rumah? err artis depa plak camner pakai nya? hahah... mula la aku dok imagine pelik2..

@cu SaYaNg said...

aku penah tgk mak2 arab or gadis2 arab nie pakai seksi2 gitu masa aku p dubai aritu
kat luar mmg depa pakai arbaya mcm hg pakai tu..kebetulan hotel aku dok tu kat lobi nye ada disko..

jadi pompuan2 arab nie masuk je toilet kt lobi tu,depa buka arbaya depa tu...hamik ko...seksi gile...
depa dah la lawa2...putih gebu...
iskh...cantik sgt...

pastu masing2 dok gedik2 dengn couple depa masuk p dalam disko tu...

plearus said...

hahahahah..
hang tak tau ka yg depa ni pakai semua tu kat dlm, lepaih tu pakai jubah.. :-D
hang pun apa salah nya, kot kalau nak beli.. pakai la kat rumah pun, tunjuk depan laki.. sejuk mata laki memandang.. *lol*

aramis2177 said...

U all,
tu lah..aku pun agak yg sama....diorg ni mmg kalau pi any kenduri / party mmg bergaya sakan!!!!!even kdg2 ladies malaysian pun ada buat morning coffee kat rumah2 diorg..pakai baju sakan2 gak..aku jaa yg belum up to date!hahahaaaa...