Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, March 19, 2009

'org baru' itu...

Ni lah dia 'org baru' itu...Uncle Fahmi yg balik Malaysia tu ari dah sampai sini semula..tapi kali nih...dia xkeseorangan....sebab dia bawa family dia sekali......ngan wife & anak2 dia....
So untuk meraikan & berkenalan ngan wife dia ni lah saya ajak diorg datang minum petang kat rumah.....
Anak dia dua orang , Zainab & Zaid......masa first tgk anak - anak dia.....Mak Aiiii...terkezuttt saya......Subhanallah.....comei & cantiknyaaa.......mmg sejibik mcm anak arab laa Si Zainab nih..sesuai ngan nama dia yg cantik tuh....ni kalau org Arab tgk ni sure suka punya.......
Rambut ala - ala perang ...putih melepak....iskkk...comei laa sesangat....
Balqises ni yg mmg dah tau kata ada kawan nak datang , awai - awai lagi depa dah excited.....duk tunggu jaa bila Uncle Fahmi and family nak sampai nih......
Bila sampai jaa.....haaa...si Zainab ni plak yg malu2....huhuhuhuh..sekali kakak - kakak balqises ni bawa kuaq mainan depa...haa..baru laa teruja dia nak memain!hehehehhehe.....




Depa pulun melayan barbie - barbie yg tidak berbaju itu.....huhuhuhu.......

And yang ni plak Si Comei Zaid.....uishh....sangat laaaa adorablenye baby nih...baru 6 bulan.....ghejanya mengenyih jaaa.....gerammmmm sungguh saya tgk Zaid nih......putih2 laa anak Uncle Fahmi & Aunti Hasnah nih......anak2 depa ni sumer ikut wife si Fahmi ni gamaknye.....wife dia putih melepak...ala2 org arab......saya xlaa plak amik gambaq diorg....segan laa plak.....bukan sumer orang suka muka dia masuk 'blog' yer...huhuhu...tu lah saya hanya snap pics anak2nye ajer!!!!!heeeeeeeeeeeeeeeeeee

6 comments:

TiNiE said...

wuiii..betoi weih.. .comey mcm anak arab. betoi ka mak pak dia bukan mix² ala² sarimah ka hapa??

Diamilikku said...

wow weeeee..
sangat comel lah....superb...perfect....adoyaiiii...
mak pak dia memang pure melayu ka??

ieza said...

comei nyer..sure mak pak leh tahan market rupa depa ni...

plearus said...

pasai apa hang tak curik2 tangkap gambaq mak pak dia? hahahahaha..

@cu SaYaNg said...

ya Allah...sangat la comei budak2 tu...iskh...geram nye aku tengok..

Baby Lyana said...

Ya Allah..comeinya.... cam anak arab... sure mak pak dia comey gak.. kalau jumpa tgh jalan, sure la aku tak cakap depa ni anak org Melayu..