Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, March 22, 2009

Follow daddy......

Hari Jumaat lepas....tidak seperti weken2 yang lain...Pagi2 lagi kami dah bersiap sumer.....walaupun pada sebelah malam tu kami tiduq agak lewat....tapi sebab nak kena jalan jauh..so mangkit gak laa kami anak beranak......
Sesiap sumer....bekpes pun ala kadar.....dlm pukul 11.45 gerak menghala ke destinasi.....
On the way tuh....sempat singgah kat kedai runcit nih...saja nak beli some bekalan sikit untuk buat jajan and some juices.....
yg lawaknya pasai kedai runcit nih....cuba laaa tgk nama dia.....adehhh....HALAL kah brg2 di dlmnyaaa?hehehheheee

Kalau gamak2 xnampak zoom kan laaa kat gambaq tuh ehh.....lawak tul diorg nih....xtau kaaa maksud P*G tu apa......depa ni mmg buta english sket..tapi kot yaa pun kan....takkan laa benda yg satu tu takleh nak elak..iskk......!!!!



Ni masih dlm perjalanan ......banyak lak ladang - ladang unta kiri kanan jalan....ter'PERAK' sebentar saya & balqises....ahhahhaa...nama duk negara arab...tapi binatang sekoq ni jarang - jarang nampak...kecuali kat gurun2 gini........
Dalam sejam setengah ke dua jam perjalanan ( campuq berhenti daddy sembahyang jumaat & sesat mencari jalan lagi ) maka sampai laa kami ke tempat yg dituju........
Unpack sumer barang....bentang kapet.....arghhh...lega leh duduk melepak.....
Cuaca sangat laa panaih ok!!! Dalam 35/36 celcius gitu....adehhh....silau mata , terik panas...xyah habaq laaa....time tu dlm pukul 3 ptg..matahari tegak atas kepala.....huhuhuhuh



Owh....ni bukan berpicnic yer..kitaorg dtg bagi support kat daddy......why daddy???















Tadaaaaaaaaa...daddy nih ada game futsal lak kat sini....dalam kawasan Tanah Haram...jauh sket dr Masjidil Haram tp still dlm Mekah laa......diorg ada Pertandingan Futsal antara team2 Malaysia.....banyak gak laa team2 dari company lain.....termasuk laa persatuan2 student kat sini......boley plak tu diorg main tgh2 panaih terik!!!Opps.....citer selanjutnya & gambaq2 akan saya sambung di entry slps ini......

7 comments:

Diamilikku said...

menang kah en daddy??
tak sabar nak tau nih

ieza said...

wah ..sonoknyer..amcam resultnyer...menang atau kalah..huhuhuhuuh

Baby Lyana said...

perghh.. bagusnya mak buyung ni.. larat lagi ikut gi berpanaih segala.. tapi aku dulu, pregnant 6 bulan still lagi ikut hubby gi shooting filem.. dr pg sampai malam tau!

@cu SaYaNg said...

mommy, dok kat padang tu hampaq kapet ka?dasyat noo...

plearus said...

apsal aku tak nampak perkataan itu? ke, mata aku yg rabun. hehehehe

weeiih, toksah kata sana panaih, sini pun tengah panaih gak. 34-35 degrees. kui 9 dah panaih terik cam tengahari dah. alalalala.. surrender aku nak kuaq time tengahari .. :-P

aramis2177 said...

Sone & iza,
sila cek entry selepas ini!heeeee
shaf @mommy lyana,
hahahaa.....sama laa kita....abis kalau aku xikut harus kebosanan duk umah laa plak shaf oiii....hari jumaat jaa laa nak meronggeng!
piah,
hahaaa....sini kan mmg gitu sumer....kapet tu mmg always ada lam bonet keter...kami pun dah jd org arab...ghasa mana nak landing..bentang kapet tuh jaaa....hahaha....
irma,
hang xnampak?wakakakkaa...sila pakai specs yaa!hehhehee...wooo..sana pun panaih ehh.....tu lah....selalu duk kuaq malam...ni kkuaq siang..adehhhh terik gilaaa!

Baby Lyana said...

betui tu, kalau aku tak ikut..asyik dok rumah ja... mana tahan..dia pi pagi, balik mlm.. ibu mengandung perlu byk jalan..so ikut ajerlah..panaih jadi no 2.. yg penting, leh jumpa Erra Fazira..