Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, March 6, 2009

penuhi impian mereka

Dah lama sebenaqnya balqises ni mintak nak beli comforter set pilihan hati masing - masing....tapi kitaorg HOLD kan dulu wishes diorg tuh.....sebab dah tau nak pindah...and malas nak berangkut - angkut...dah pindah baru kita beli....
So bila dah pindah and selamat mengemas sumer....diorg tuntut janji.....
iskk...iskkk...ingat plak korang ehhh...
so semlm kitaorg gi bawadi carikan set comforter nih.....sini kan comforter - comforter ni sumer murah -murah....
Yang Faihana punya ni actually dia nak Strawberry Shortcake..tp sebab kehabisan stock..nak kena tunggu next month...so terus dia pilih Barbie & the Diamond Castle nih...best gak tgk set tu yg ada 6 pieces sumernyaa.......sarung bantal besar 1 , bedcover 1 , comforter 1 , kusyen kecik ( siap kusyen yer ) 1 and 2 pairs of selipar tuh...
Yang si Humairah lak..dia mmg dah lama berkenan ngan set LULU CATY nih......dah lama jadi pujaan hati dia.....so terus angkut utk dia.....cuma yg dia punya ada 4 pieces jaaa.....no selipar.....
Ni lah dia ghupa selipar diorg tuh...mujuq gak ada 2 pairs....so amik laa korang sorang satu...........bilik diorg ni xabih berhias lg...tengok laaa weken ni kalau sempat singgah cari apa2 lg yg patut untuk decorate bilik diorg nih.........

12 comments:

@cu SaYaNg said...

sweet nye pink..

Baby Lyana said...

cantiknyaa....susah nak cari comforter lawa2 kat mesia ni..

Baby Lyana said...

cantiknyaa....susah nak cari comforter lawa2 kat mesia ni..

TiNiE said...

ada jer model terselit kat pic tu kan..hiks

ieza said...

farah...hani & hana pun dah merayu2 mintak comperter macam tue..huhuhuu..kopak

*adie* said...

wahh suker nyer aku!!! pink karer tuuu!! wehhh hntar sini satu set!

chiko said...

hehehe.. now dah leh tdo sdr la ye tak leh dah tdo ngan mamidedi.. bagus2.. dah leh bdikari gitu..

kamalnzura said...

amboi..pinky...dah pandai anak dara berdua ni memilih...

Dolly Rose said...

hi kak farah!
omg, i miss the girls.
usen told me that u're pregnant!
congratulations!
another balqis?
=)

Anonymous said...

kawaii!!..nnt bolehla pesan set comforter kat farah ek..hehe

Diamilikku said...

cantiknya...sone pun tgh tak sabar nak hias bilik alesha...huhuhuhuhu....cepatlah besar wahai anakku...

k.liza said...

farah... tau kan si sofia tu pun rajin baca blog ni... merengek2 soh beli comforter set macam tu... malas je k.liza nak layan...