Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, March 27, 2009

mini pizzaku....

Ni ialah antata faveret menu bekpes saya...mini pizza.....
haaaaaaa...kalau gamak malas sangat..tp nak perut kenyang2 sampai tghari.....saya akan prepare mini pizza nih la......( sendiri bg nama sesuka hati ...hahaha )
Sekali makan saya leh melantak dua slices tuh......memang layan laaa kalau makan panaih2......cheese dia masih melt lagi.......and nak lagi best.....taruk /tabur cheese xhengat duniaaaa.......wohooooo......lazattttttttttt!!!!

Kasi zoom sket.........
heeeeeeeeeeeeee...........

7 comments:

Baby Lyana said...

yummy..cam sedap ni.. rasanya cam main lempaq2 campaq jer ni.. iskk...cam nak buat jer..

ieza said...

farah....ni nak kena menuntut ilmu gak ngan farah...bijak nau la farah ni bab masak2....

TiNiE said...

wuuhuu lazat!!!

@cu SaYaNg said...

wei datin
masak sendiri ke?
nk resepi

Diamilikku said...

kak farah nih kan patut bukak kedai makan la....
banyak sungguh menu yang pelbagai...sangat superb la.....

aramis2177 said...

mommylyana,
yup2, mmg campak2 jer pun..hehhehee...senangjaa nih!
ieza,
iskk....menu ni senang sgt nih!!!
tinie,
sememangnya lazat....tapi hang xmakan cheese...iskk..rugi woo!
Piah,
nak resepi?adehh..malu nak bagi darling oiii.....aku main reka reki jaa nih!
Sone,
huhuhuh..malu aih nak bukak restoran ngan takat menu gini!huhuh...masuk tekak sendiri lepaih laa...

@cu SaYaNg said...

x pa..x pa...
aku dh berjaya buat sendiri dah
hehehee....tq..tq..bg idea kt aku