Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, March 31, 2009

tag lagi....

TAG tentang BLOG

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Our Never Ending Story.....Sebab dalam blog ni lah saya leh bercerita ceriti tentang kehidupan seharian kami sekeluarga......and untuk dijadikan kenangan pada masa depan nanti...ecewahhh!!!!

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://aramis2177.blogspot.com saya guna aramis2177 tu ialah kerana nickname itu telah sebati dengan saya.....boley dikatakan semua ID saya ialah aramis2177....so tu lah saya guna nick itu!Aramis tu plak saya dapat dr citer 'The Three Musketeers" ..and musketeers yg ke-3 tu namanye 'ARAMIS'....masa citer tu Charlie Sheen yg berlakon....dan2 tu i jatuh chenta...so tu yg dapat nama aramis tuh.... ( lam citer Slumdog Millionaire soklan terakhir dia soklan 20 juta tuh tanya ~ Siapakah nama musketeers yg ke3 tuh? hahahaa..nick i glamer u!!!!! masuk movie....kehkehkeh )

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Hmmm....hentam keromo kot....mana yg saya rasa nak share ..saya cerita lerr.......takde apa - apa yg specific untuk diikuti.....heeeeeeeeee

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
So far lom ada lgi laaa kot.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Si Mommylyana yang tagged saya....lebih dikenali sebagai Shaf, kawan masa zaman sekolah dulu di SMSA.....kita sekampung kan Shaf! hehehhee...saya suka baca blog dia....and saya sangat suka2 lerrr tgk muka2 si babylyana yg sangat mbam2 itu!!!!!!! TQ shaf sebab tag aku!

Okeh, itu ajer.......sapa plak saya nak tag ehh?Hmmm......sesapa yg baca..and rasa nak buat...dipersilakan!!!!!

6 comments:

Baby Lyana said...

Farah.. kalau bab tag-tag ni memang aku suka.. suka tag org :) dan yer, kita sekampung... hehe...

@cu SaYaNg said...

ya...masa aku tgk cite slumdog tu aku terus teringat kat hang...hehehehe

Diamilikku said...

owhh sone kena tag jugak dengan kak shaf..tapi tak buat lagi...

Cik Kham & Co said...

hurmmm..nice TAG...suke bace jek..x suke buat...beb!!!lagu ko jiwang lah ..tuk sape tu??

aramis2177 said...

Shaf,
kehkehkeh.....aku sekali sekala layan boley aahh..hehehe....
Piah,
huhuh..TQ2....perasan gak hang part tuh ehh...
Sone,
haa...pi buat cepat2.....
Kham,
kehkehkeh......lagu aku jiwang kaa?aku suka lagu nih la...xde tuju kat sesaapa daaaa....

kamalnzura said...

ghajin betui mommy farah ni jwb tag...cepat plak tu...