Our Humairah

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Faihana

Lilypie Kids birthday Ticker

Our Little Raisha

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, March 16, 2009

My Balqises....

Sesaja  entry tengah - tengah saya bosan...
tu ari pepagi nak hantaq balqises pegi sekolah......teringat plak nak captured diorgnye pics ....so far selama pindah umah baru ni lom amik gambaq lagi diorg gi sekolah kan......
Ni sekitar jam 8.45 pagi....Uncle Rafik dah sampai tapi mommy sempat suh diorg posing...hehehhee....cuma Faihana je yg sempat paling.....

oooppsss...terkantoi sudah ngan Uncle Rafik mommy snap pic keter dia.....wuuuhuhuhuhuh..ingat kot dia xperasan.....hahahhaaa......
Ni plak ialah masa diorg dah balik sekolah.......kat umah ni mommy xpayah nak gi amik diorg...sebab dekat sangat....tunggu depan pintu jer.....balqises ni yg jalan sendiri....tengok laaa tuh!!!Mengheret beg sakan sungguh....masing - masing dah penat laaa tuh , plus ngan ngantuk , lapaq....semua ada.......

Masuk umah jer , haaa.....dan - dan bukak kasut sumer , bukak baju.....terus lari masuk bilik.....baring - baring dlm bilik aircond....selalunya mommy dah sesiapkan bilik yg beraircond utk diorg......esp sekarang ni dah nak masuk musim panas.......oh yer ,  diorg ni dah nak cuti sekolah 18hb ni till 4th April....lepas tuh naik KGIII plak....mcm naik sem / thn baru laaa.....ntah..mommy pun kompius ngan system diorg..each international school different - different school holidays dia.....ni diorg cuti lama ni xtau laa nak gi jalan mana.....daddy dah sah2 simpan cuti dia untuk mommy beranak / balik Malaysia nanti.....hmmm.......tgk laa nanti!!!

6 comments:

Diamilikku said...

bila plaak buat entry gambar2 umah baru..buat ahhh...boleh gak tgk bentuk umah baru mcm mana

kamalnzura said...

rumah tepi jln aja ka Farah?
x gaduh naik turun tangga...

Baby Lyana said...

yer betul sone? we want entry rumah baru... we want entry rumah baru.. we want entry rumah baru..

aramis2177 said...

Sone & shaf,
ooo...nak entry umah baru ehhh?huhuhu..nanti akan dijalankan misi tersebut yer!huhuhu....
Jai,
haa....aptment ni mmg tepi jalan...pehtu unit kami ni pun corner....so senang...depan jalan betui2....xyah naik turun tangga.....

Naddiea said...

kak farah,nk tgk umah kak farah.tgk pintu depan je dh nampak umah akak cantik.nanti upload pic okeh.

yatie rahman said...

farah,
balqises bawa apa dlm bag tuh? banyak ka buku2 diangkut ke skolah sbb bawa bg surung...